Värkarna som aldrig tog slut!

Igår kväll så har jag haft en sån jobbig värk som aldrig tog slut:( det gjorde så ont att jag höll på at spy. Värkarna började vid 19 tiden och höll på enda fram till ett på natten, till slut kom det tårar, trodde ett tag där att vi var tvungen att åka till förlossningen det hade inte varit så kul det är för tidigt än de får nog hålla sig inne i nåra veckor till.
Imorrn kommer mina föräldrar hit och firar nyår med oss det ska blir trevligt det var länge sen jag träffade dom, synd att Tina och Linda och hennes familj inte kan komma, men snart så när både jag och Linda har ploppat ut kommer det blir en stor familj:) hehe det är nog dags för mamma och leif att bygga ut stugan.


Barnmorska!

Ja nu har vi varit hos barnmorskan och all ser bra ut mag mått ligger på 36 och jag väger nu 81 kg. Fyfan säger jag bara.
Svar till Linda uldraljud bilder är från den 10:e dec. ska dit igen den 5:e jan.


Ultraljud!!

Det som är bra med tvillingar är att man får gå på ultraljud var 14:e dag:) speciellt när det är enäggstvillingar. Så det känns ganska skönt när man får se att de mår bra och allt är som det ska. Här får ni se på ultraljud bilder, men ni får nog använda lite fantasi hehe


Utkast: Idag har ...

Idag har det varit jobbigt  mina små vampyrer har hållit på hela natten så jag ha inte sovit så bra:( plus att det börja värka och gör ont. Jag kan fortfarande inte fatta att det ligger 2 i min mage och de är väldigt livliga:)
Imorrn ska vi till barnmorska igen ska blir kul och ser hur mycket jag har gått upp hehe ha redan gått upp 25 kg. vägde 75 kg. Sist fyfan hur ska det här sluta!  Det har gått fort fram till 2 veckor sen så känns det plötsligt som det kommer ta en evighet. Och tänkt på de som har fyra fem ungar hur orkar de går genom graviditet om å om igen! som min mamma tex. hehe:)
Så nu ska jag försöker att sova få se om de små liven i magen tillåter det, godnatt!

Hejsan Hoppsan!!

Fick tips av min syster att börja blogga så jag måste väl testa:)) Vi kan väl börja med att säga att det är inte lätt att vara gravid. Det är min första graviditet å vi smäller till med 2 på engång:) Jag är inne på vecka 31+4 dag och det är trångt i kistan!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0