Tuffingen!

My har varit vaken nästan hela natten hon somnade till vid 4 halv 5, då när jag äntlingen hade somnat då vaknade Molly vid 6 tiden hehe:)


My´s nya sovstil:)


Måndag!

Har inte skrivit på några dag men ni förstår nog varför:) Barnen och vi mår bra det känns lättare varje dag, här får ni några bilder.

Nya sängkläder

Molly

My

Farmor Carina och hennes kompis Susanne

Torsdag!

Snart har det gått 2 veckor sen Molly och My föddes men det känns som det var igår:) Nu har vi kommit igång med matningen bättre lite kämpigt i början. Vi var på efterbesök på BVC i tisdags allting ser bra ut dom har gått upp i vikt det känns riktig bra med tanke på att jag har så lite mjölk. Nej nu ska jag passa på att sova lite blir inte så mycket sömn på nätterna.


Jag och Molly


Trött dag!

Idag fick vi Molly och My besökt av sin faster och hennes man, Dom hade med sig presenter till tjejerna, en varsin liten body. Sen har vi bara vilat och vilat:) ska nog fortsätta vila lite nu, hehe.


Molly och sin faster.


Trötta bebisar.

Vägning!

Idag fick vi efterbesök av barnmorskan hon var här och vägde barnen och kolla om allt har gått bra, och allt ser bra ut dom hade gått upp i vikt:)  känns riktigt bra på tanken att jag inte ha så mycket mjölk till båda än. Nej ska nog ta å vila lite för snart är det matdags igen:)

Myspys:)

My

Molly


Äntligen hemma!!

Yay! nu har vi äntligen komma hem från BB, som ni ser har jag inte skrivit på en vecka men ni förstår nog varför:). I torsdags så åkte jag in för att jag hade för högt bloddtryck och fick ligga kvar på förlossningen, men sen under natten så gick vattnet. Efter ett dygn hade det bara öppnat sig 2 cm, det var inte så kul kan jag säga. Jag fick lite hjälp för att få igång det men ingenting hände, efter kl: 21 på fredag kväll så fick jag jätte hög feber dom tog lite prover och kolla om barnen mådde bra, men allt blev bara värre febern stiger och värkarna blev bara värre och det värsta var att barnen mådde dåligt så det blev akut kejsarsnitt allt gick så fort så jag fick en chock både jag och barnen mådde jätte dåligt:( Kl: 23,26 så var allting över det tog 20 min typ från att dom bestämde sig för kejsarsnitt, då kom Molly Och My till våra vackra prinsessor:)  Hur jobbigt och  plågsamt än allt har varit så är det värt allt i världen:)
Nu ska jag vila lite skriver mer sen när jag har ork.





Torsdag!

Ja då var det dags för ett nytt kontroll igen suck!  Hoppas det har sjunkit ännu mer, ska ta och äta och göra mig klar skriver mera sen när jag har varit där.

Nedräkning!

Hej alla trogna bloggläsare:) ja som ni ser är dom fortfarande kvar i magen. Har varit hos barnmorskan och tog lite mera prover, mitt bloddtryck har sjunkit men fortfarande lite för högt och äggvita läcker än men inte mycket. Så nu blir det kontroll 2 dagar i veckan för mig. Har mått ganska dåligt nu orkar inte så mycket det ända jag kan göra är att vila mycket, dom vill inte sätta igång mig än för det kan vara  jobbigare och kan ta upp till 2-3 dygn bara ligga där och har jätteont, plus att det kan  sluta med att dom gör ett kejsarsnitt på mig iaf. man vill ju att det ska komma av sig själv på naturliga sättet det är det bästa sättet både för mig och barnen. Men fortsätter bloddtrycket att stiga och sånt kommer dom nog och hjälpa mig göra det. Det är inte så lång tid kvar nu jag får hålla ut ett tag till, nu ska jag ta och vila lite hej hej.

Äntligen!

Stort grattis till Linda och Thomas nu har han äntligen ploppat ut:) kl: 22,30 igår ikväll så landade han på Umeå sjukhus:) hehe fan va glad jag blir. Jag gissade på att han skulle komma kl: 23,30 en tim. försent bara:)


Söndag!

Sitter här fortfarande och väntar på att dom ska ringa om syrran har fått eller inte:) fan va jobbigt hon måste ha, hon åkte ju in på fredag morron och det är söndag idag. Om det inte händer nåt idag så tror jag nog dom kommer att snitta henne idag. Och för min del så händer ingenting som vanligt Gaaarrrrrr!!!  jävla tråkigt och riktigt jobbigt det börjar blir!! vad krävs det för att dom ska komma ut, jag som trodde dom skulle komma ut den 2/2 men måste nog gissa om hehe kanske den 14/2 !!? men det är beräknat den 24/2 så man vet aldrig det har ju gått så här lång tid dom kanske håller sig inne tiden ut dom små vampyrerna:)

RSS 2.0