Ello!!

Hej på er.Nu har det gått 2 v. sen jag skrev nåt, allt är bara bra med oss, det blir inte mycke söm men jag mår super:) och barnen är snälla. Längtar tills dom blir lite större då kanske man kan åka till Umeå och hälsa på familjen och vänner, nu ska jag passa på äta nåt medans dom sover:)


My


My                                                                        Molly

Nya bilder!

Igår så var jag på BVC och vägde barnen och läkarundersökning allting ser bra ut, dom är 8 1/2 v. gammal nu och My väger 4 450 och Molly 4 290 och 55 cm lång båda:). Dom har gått upp bra så nu behöver vi inte gå dit först om en månad.


My                                                                                                                      Molly


My


Molly

Hej å Hopp!!

Hej på er alla har haft det ganska fullt upp som ni kanske förstår:) plus att Johan har börjat jobba nu så det är lite extra jobbigt. Till helgen så får vi besök av min kompis Eliana, hon ska vara här över helgen det ska blir kul:).
Nästa vecka ska vi till bvc och väga barnen igen hoppas dom ha gått bra i vikt det känns så iaf. Nu skriker Molly så skriver mer sen så fort jag får tid. Bye Bye


My och Molly




My                                                                    Molly



RSS 2.0