Hot summer!!

Vilken underbar väder me like:) men inte mina barn, det har varit jobbigt för dom, både My&Molly har fått värme utslag dom måste nog tycker det är iriterat så dom ha svårt att sova å bara grinar:(  såna tider önskar jag att man ha 4 armar! Jag var tvugen att gå ut med dom på kvällarna när det blir svalare då kunde dom somna.
Men nästa v. börjar Johan sin semester och det ska blir så SKÖNT!! 
Molly har panik vaknat 2 nätter i rad nu och bara grinar, det tog ganska lång tid innan hon somna om igen, så jag har inte sovit så bra den här veckan eller har väl adrigt fått sova bra sen barnen kom ut, jaja så är det:)
Nu börjar dom igen så skriver mer senare.


Dagens bilder!


Molly


Pappa Johan och Molly




Jag och My



Nya bilder!


My&Molly fick besökt av sin mormor


Härligt med sol!!

Idag så vaknade jag av att det var så varmt i sovrummet kändes som 40 grader där inne, klockan var bara halv fem på morgonen och redan så varmt, så det kommer nog blir hett idag! Tänkte jag ska ta en prommis med barnen lite senare och köpa lite mjukglass kanske mums:)

Idag så får vi besök av min mamma och moster och lilla syster Elisabeth dom ska vara här en vecka det ska bli kul:) Stackars Johan som ska bor med 6 tjejer i en vecka hehe
Ska ta och fixa lite frukost, skriver mer senare om jag hinner hej hej!

Glad midsommar!!

Vilket tråkig midsommar väder det är:( vi som hade tänkt å grilla jaja får väl mysa inne istället. Igår så fick vi besök av min storasyster Tina synd att hon inte kan stanna längre, men vi får snart träffa hon igen och min andra syster och hennes familj ska kanske komma hit snart det ska blir kul :)
Nää ska man ta å äta lite frukost glad midsommar på er alla!


                           Molly                                                        My


                                Tina och Molly

Tjoho!!

Hej på er alla sorry om jag inte skrivit på länge:( har haft så mycket att göra hela tiden. Molly och My är nu 4 och halv månad gammal, dom är vaken lite mera nu och kräver så mycket uppmärksamhet så jag hinner nästan aldrig vila det blir ganska jobbigt när det är 2, men det går bra för oss och jag är så lycklig som har fått så fina barn:). Ska försöka skriver lite oftare, hoppas ni får en underbar midsommar!

Nya bilder!


                                My                                                                                                      Molly


                                               Molly                                                                               My


                                                            Pappa Johan och My


                                                           Molly                                                  My

RSS 2.0