Nya bilder!

Igår så fick vi lite besök av Johans moster annika och hennes döttrar Lisa och Elin. Det har varit ganska lugnt inatt barnen har sovit nästan hela natten:)

          
Annika, Lisa och My            Elin och Molly                        Johan och Molly     

     
Molly:)                           My:)                                 Kl: 6 på morron hur pigg som helst:)

Lugn stund!

Ja vad ska jag göra nu då?! Barnen sover och Johan är inte hemma det är så lugnt och skönt:) skulle behöva sova lite men det är ju så tråkigt, för det ända man har gjort är sovit och matat barnen och bytt blöjor haha. Ska nog passa på ta ett bad men jag är helt säker på att nån börjar grina så fort jag lägger mig ner:) bäst jag skyndar mig!!


Molly och My

Fredag!!

Igår fick Molly och My besökt av sin kusin Oliver, han var så förtjust i dom och ville ta med dom hem:)


Oliver och Molly


Oliver och My


Trött mamma och My

Ny född!

Så här såg mina små prinsessor ut när dom kom ut:) hehe


Molly


My

Bad kväll!!


My


Molly


Elisabeth och Molly

Ja vad gör man!!

Ello nu har det gått snart en månad, barnen har växt fint men för oss är dom fortfarande så liten som dom var när dom föddes:) Jag känner mig fortfarande lite osäker med matningen och sånt det är inte lätt med två bebisar, det gör inte saken lättare när jag är trött och inte kan röra mig riktigt än för snittet:( det gör att jag känner mig lite frustrerad och ledsen ibland, så Johan får nog vara hemma och hjälpa mig nån vecka till. Imorrn kommer min mamma och lilla syster Elisabeth det ska bli skönt man längtar ju extra mycket efter sin mamma när man har det  jobbigt:)
Hur gör man om båda behöver tröst samtidigt? Hur ska man göra när båda är hungrig eller har ont? Ja det är mycket man måste tänka på och kunna hantera det oxå utan att bli galen. Som igår så hade Molly ont i magen hela dag hon slutade aldrig att grina så jag fick trösta hon hela dagen, sen satte My igång oxå jag ville trösta båda samtidigt men kunde ju inte:( om inte Johan hade varit här och hjälpt mig vad skulle jag göra då? Johan kan inte trösta dom och få dom tyst på samma sätt som jag gör, för dom blir ju lugnare när dom får komma till mamma men en liten lungn stund fick jag iaf.


RSS 2.0